PREDAVANJE: VEČ GEOGRAFIJE, MANJ ARHITEKTURE

Kje: HAM, velika predavalnica
Kdaj: 19.03.2012 ob 10:00

V ponedeljek 19.3.2012 ob 10.00 uri v prostorih arh. predavalnice na Mladinski 3 Fakulteta za gradbeništvo Univerze v Mariboru gosti španskega arhitekta Ginesa Garrida, soustanovitelja arhitekturne pisarne Burgos & Garrido Arq. Asociados, profesorja na Šoli za arhitekturo Politehniške univerze v Madridu.

Arhitekturna produkcija pisarne Burgos & Garrido obsega od stanovanjskih in poslovnih stavb do infrastrukturnih projektov in urbanističnega načrtovanja, trenutno pa zaključuje največji projekt urbane prenove v Madridu, Manzanares River Park, ki je ponovno pripeljal mesto Madrid nazaj k reki.

Predavanje z naslovom MANJ ARHITEKTURE VEČ GEOGRAFIJE, ki se sicer tudi tematsko vključuje v seminar predmeta Prostorske strategiej in urbani razvoj na programu arh. 2. st. (M. Sitar/S. Skalicky, M. Rozman Cafuta), bo po svojem multidisciplinarnem pristopu povezovanja področij geografije in krajinskega načrtovanja s področji arhitekture, urbanizma, gradbeništva in prometnega inženirstva zagotovo zanimivo za vse študente in učitelje Fakultete za gradbeništvo.

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da stran bolje deluje. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem