Objava Pogoji natečaja

Slovenska sodobna hiša v očeh mladih arhitektov / The Contemporary House in the Eyes of Young Architects

Kje: Prague, Czech Republic
Kdaj: 20.11.2012 ob 00:00
Trajanje: 20.11.2012 - 22.04.2013

Oddelek za Arhitekturo na FG MB vabi k sodelovanju v študentskem natečaju z naslovom The Contemporary House in the Eyes of Young Architects / Slovenska sodobna hiša v očeh mladih arhitektov v okviru projekta VIA VILLAS, ki je razpisan drugič v okviru fakultet za arhitekturo držav Češka, Poljska, Slovaška, Madžarska in Slovenija. V dogovoru z organizatorjem FOIBOS BOOKS iz Prage poteka letos nacionalni izbor za najboljšo slovensko sodobno hišo v očeh mladih arhitektov ločeno na fakultetah FA UL in FG UM in predvideva dva zmagovalna projekta.

Organizacija natečaja zahteva udeležbo najmanj 5 projektov na vsaki od fakultet. Posebna žirija na FG UM / Oddelek za arhitekturo bo nagradila s priznanji 3 projekte. Za zmagovalni projekt (1-2 študenta + mentor) je predvideno povabilo na tridnevno mednarodno delavnico, ki bo skupaj z razstavo v Košicah - Evropski kulturni prestolnici 2013, predvidoma v maju 2013. Organizator bo pokril stroške prevoza in bivanja.

Povezava:
http://www.greatvillas.org/young-architects/the-contemporary-house-through-the-eyes-of-young-architects

FOTO:

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da stran bolje deluje. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem