EN-LITE week

Kje: Univerza v Mariboru
Kdaj: 11.02.2014 ob 00:00
Trajanje: 11.02.2014 - 14.02.2014

Poslanstvo dogodka »EN-LITE WEEK« je ozaveščanje ključnih javnosti o pomembnosti energetske pismenosti za izgradnjo odgovorne, trajnostne ter nizko ogljične energetske prihodnosti Slovenije, Hrvaške, Madžarske ter ostalih državah, ki so zainteresirane za sodelovanje v projektu EN-LITE.

Če vas zanima, kako razmišljamo in se pogovarjamo o energiji, fizikalno in biološko ozadje energije, perspektiva energijskih sistemov, »2050 Pathways« kalkulator in ostala znanja o energiji,  ste več kot dobrodošli, da se pridružite dogodku »EN-LITE WEEK«, ki bo potekal med 11. in 14. februarjem 2014 v Mariboru.

Vabljeni so vsi študenti in proferosji, nevladne organizacije, mediji, poslovna javnost, nacionalni in lokalni odločevalci in strokovnjaki s področja energije in sorodnih področij.

Vsa predavanja, ekskurzije ter družabni dogodki so za udeležence brezplačni. Ker pa je število udeležencev omejeno, prosimo, da se do 31.1.2014 registrirate na naši spletni strani: http://enliteweek.um.si/register. Uradni jezik dogodka je angleški.

Več informacij na: http://enliteweek.um.si/

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da stran bolje deluje. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem