Pogoji natečaja Prijavnica

Logotip projekta Volk sit, koza cela

Kje: Društvo Ekologi brez meja, Grablovičeva 52, 1000 Ljubljana
Kdaj: 08.04.2014 ob 00:00
Trajanje: 08.04.2014 - 22.04.2014

V novem projektu društva Ekologi brez meja, ki poteka pod sloganom Za Slovenijo brez zavržene hrane, z 8. aprilom 2014 odpiramo natečaj za oblikovanje projekta Volk sit, koza cela. K sodelovanju na natečaju vabimo vse zainteresirane prijavitelje, avtor najboljše ideje pa bo pozvan k izdelavi nekaj osnovnih grafičnih rešitev aplikacij izbranega logotipa na materialih projekta, za kar bo prejel denarno nagrado in možnost nadaljnjega sodelovanja pri oblikovanju CGP projekta proti dodatnemu plačilu.
 
Cilj je pridobiti idejne rešitve logotipa, ki bo čim bolj zajel smoter projekta ter bil hkrati prepoznaven in nezamenljiv. Temeljni namen projekta Volk sit, koza cela je zmanjšati in preprečiti nastajanje odpadne in zavržene hrane. To želimo doseči s krepitvijo nevladnih organizacij, mreženjem, obveščanjem in izobraževanjem za izboljšano povezanost, odzivnost in učinkovitost deležnikov. Logotip naj idejno zaokroža ukrepanje za preprečevanje in zmanjševanje odpadne in zavržene hrane, ekologijo in odnos do okolja, preprostost in gospodarnost.
 
Avtor najboljšega logotipa po izboru komisije bo pozvan k izdelavi grafičnih rešitev aplikacij izbranega logotipa na materialih projekta: spletne pasice, oglasni pano, PPT predstavitev, zloženka, brošura, roll-up ipd.; in pripravi le-teh za tisk oziroma izdelavo, za kar bo imel na voljo 14 dni časa po prejetem obvestilu o izboru. Ob predložitvi vseh teh dogovorjenih rešitev bo naročnik avtorju izbranega natečajnega predloga podelil denarno nagrado v znesku 500,00 € bruto.
 
Več o natečaju v priponkah in na povezavi:
http://ebm.si/o/sl/component/content/article/80-novice/505-volk-sit-koza-cela-za-slovenijo-brez-zavrzene-hrane
koza.volk@ocistimo.si
Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da stran bolje deluje. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem