NOMINACIJA ZA INTERIER LETA 2014 : RAJZEFIBER BIRO / PRENOVA PROSTORA ZA ALTERNATIVNO TURISTIČNO AGENCIJO

Kje: mesec oblikovanja, tiskarna Mladinske knjige Ljubljana
Kdaj: 01.01.1970 ob 01:00

Prenova Rajzefiber Biroja na Gosposki 11 v Mariboru, katero so pod mentorstvom KAJE POGAČAR in ROBERTA VESELKA oblikovali š„tudentje študijskega programa arhitektura MAŠA KRESNIK, SAMO LORBER in NIKO POLJANŠEK, se je uvrstila med finaliste za nagrado INTERIER LETA 2014. Projekt sta Kaja Pogačar in Niko Poljanšek 8.10.2014 predstavila na Mesecu oblikovanja 2014 v Ljubljani.

Video: http://vimeo.com/99906059

Strokovna komisija, ki so jo sestavljali arhitekti Peter Gabrijelčič , Andreja Jug, Matevž Frančič„ in Nina Granda, je med finaliste uvrstila 5 projektov:
PEKARNA OSEM biroja Plusminus30
ETI - predstavitveni prostor biroja RIBA - Rupnik in Brodar arhitekti
Kongresno kulturno središče Dominikanski samostan Ptuj biroja ENOTA
RAJZEFIBER BIRO - RE:CIKLAMA avtorjev Maš„e Kresnik, Sama Lorberja in Nika Poljanš„ka pod vodstvom mentorjev Kaje Pogačar in Roberta Veselka
Informacijski center Triglavska roža Bled biroja gregorc/vrhovec arhitekti
Nagrado za projekt, večji od 100m2 je prejel projekt Kongresno kulturno središče Dominikanski samostan Ptuj biroja ENOTA, nagrado za projekt, manjš„i od 100m2 pa projekt ETI - predstavitveni prostor biroja RIBA - Rupnik in Brodar arhitekti.

 

Razstava v okviru meseca oblikovanja, tiskarna Mladinske knjige Ljubljana

FOTO:

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da stran bolje deluje. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem